Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019


ΨΗΦΙΣΜΑ
Οι Ενώσεις Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραιά, καταγγέλλουμε την αδικαιολόγητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και γκλοπ εναντίον της κινητοποίηση των δασκάλων - εκπαιδευτικών, την Παρασκευή 11 Γενάρη, που διοργάνωναν φορείς των εκπαιδευτικών και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του Δ.Σ. της ΔΟΕ και ενός εκπαιδευτικού – βουλευτή του ΚΚΕ.
Η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών ήταν για να μονιμοποιηθούν οι 30.000 αναπληρωτές και να μην υπάρχει καμία απόλυση συναδέλφου τους. Για να έχουν όλα τα σχολεία όλα τα παιδιά μας δάσκαλό – καθηγητή, που τα τελευταία χρόνια τα κενά αυξάνονται αντί να μειώνονται.
Σε αυτή την μαζική κινητοποίηση και σε αυτό το πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών αλλά και του γονεϊκού κινήματος, η κυβέρνηση απάντησε με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, χημικά και ξύλο, προς τους διαδηλωτές. Η οποία είχε μοναδικό στόχο το χτύπημα των αγώνων, με αποτέλεσμα την ανεργία χιλιάδων αναπληρωτών, αδιαφορώντας για το δικαίωμα των παιδιών μας στην μόρφωση.
Οι Ενώσεις γονέων του Πειραιά είναι δίπλα στους χιλιάδες δασκάλους – καθηγητές και παλεύουν μαζί για το αυτονόητο, μόνιμη σταθερή δουλεία για όλους τους εκπαιδευτικούς. Τέτοιου είδους επιθέσεις μας δυναμώνουν και μας συσπειρώνουν περισσότερο, γιατί οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θέλουν τα παιδιά μας μορφωμένα και να έχουν δικαίωμα στην ζωή.
Κερατσίνι, 13/01/2019
Οι Ενώσεις Γονέων που υπογράφουν:
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου