Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων, το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων πραγματοποίησε  συνάντηση , με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και τους Προέδρους των Σχολικών επιτροπών  του Δήμου μας, ύστερα από σχετικό  αίτημά μας.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ενημερωθήκαμε για την προετοιμασία των σχολείων για το άνοιγμά τους.

Από την πλευρά του ΔΣ της Ένωσης τέθηκαν μια σειρά καίρια θέματα, όπως οι απολυμάνσεις των σχολικών κτιρίων,  η επάρκεια σε αντισηπτικά και απορρυπαντικά, ο τρόπος εργασίας των υπαλλήλων καθαριότητας κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών κ.α.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, καλεί τα ΔΣ των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, να αποστείλουν έναν (1) αντιπρόσωπό τους σε συζήτηση, βάση των θεμάτων που συζητήθηκαν στην παραπάνω συνάντηση, αλλά και τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τα μέτρα που θα εφαρμοστούν,  προκειμένου να υπάρξει  πληρέστερη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί:                                                                                      την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα                                 στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας.

                                                                                  Το Δ.Σ.

·        Η προσέλευση και η παραμονή  στο χώρο καθ΄όλη τη διάρκεια καθιστούν υποχρεωτική τη χρήση  μάσκας  και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου